Dr. Csáki Csilla allergológus, immunológus

Dr. Csáki Csilla a hozzá forduló páciensek légúti allergiás tüneteit, asztmáját, bőrtüneteit, ételallergiáját egymással összefüggésében kezeli.

Vallja, hogy az allergia összetett állapot, melyet, mint allergológus szakorvos komplexen tud igazán értékelni.

Ezért nem külön-külön kezeli. Speciális szakterületei: az allergiás betegségek immunterápiás kezelése, az allergia molekuláris alapú diagnosztikája.  Különösen érdeklik az új kezelési módszerek és vizsgálati lehetőségek, ezért a mellett, hogy pácienseit a legkorszerűbb szakmai irányelvek szerint látja el, Praxisában lehetőséget kapnak új gyógyszerek, kezelési lehetőségek megismerésére. Számára fontos, hogy a betegekkel partneri viszonyt alakuljon ki.

Dr. Csáki Csilla

Egyetemi tanulmányait Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán végezte.

Orvosként a Semmelweis Egyetem (SE) II.sz. Gyermekklinikáján kezdett, elsősorban leukémiás és daganatos betegségben szenvedő gyermekek gyógyításában vett részt. Szakmai gyakorlatait részben Németországban és az Egyesült Államokban végezte.

1996 csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosi vizsga.

2000-2012 háziorvos Budapest XI.

Munkja során sok allergiás jellegű problémával találkozott, ezért döntött úgy, hogy ebben az irányban képzi magát tovább.

Az allergológiai szakmai gyakorlatait a SE I. sz. Gyermekklinikáján, a SE Bőrgyógyászati Klinikáján, az Országos Korányi Tüdőgyógyintézetben és az ORFI-ban végezte.

2007 – allergológia és klinikai immunológia szakvizsga.

2011 – allergológus orvos –  Svábhegyi Gyermekgyógyintézet

5 éve csatlakozott tehát a “Svábhegy” nagy hagyományokkal rendelkező gyermektüdőgyógyász és allergológus gyógyító orvoscsoportjához. A kitűnő felszereltségű, ma már Óbudán működő gyermekgyógyintézetben TB finanszírozott rendelésen, valamint magánrendelésen is felkereshetik a felnőtt és a gyermek páciensek egyaránt.

Állandó szerzője és szakértője  több egészségügyi és életmóddal foglalkozó internetes portálnak, TV-csatornának és folyóiratnak.

Bejelentkezés telefonon:+36 1 44 33 200

Illetve közvetlenül az allergológus orvoshoz online időpont foglalással a következő link segítségével:

[]
1 Step 1
Previous
Next